Új típusú megállók

A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai az elmúlt években sokat dolgoztak azért, hogy egységes legyen az aluljárók, a járműfeliratok, a közlekedési ágazatok jelzése, az ügyfélközpontok megjelenése, azaz a budapesti közlekedés arculata. A következő fázisban a buszmegállókat újítjuk meg, amelynek első lépéseként a Ferenciek tere M buszmegállóiba helyeztünk ki új típusú jelző- és tájékoztató táblákat.

A korszerű és esztétikus oszlopok áttekinthetők, jobb tájékoztatást adnak, mint a régiek: felül az új, világoskék busz jelzés és a megálló neve alatt olvasható a megállót érintő járatok száma is. Az oszlop egyben KRESZ-tábla is, ezért a szabály szerint a megállóban, valamit előtte 15 méter és utána 5 méter távolságon belül autóval, motorral, biciklivel megállni tilos.

Minden felújítási, átalakítási munkánál kiemelt figyelmet fordítunk az akadálymentességre. A tájékoztató táblákon kerekes székes ügyfeleink számára is olvasható magasságba helyeztük a menetrendeket, valamint az oszlop talpát úgy alakítottuk ki, hogy babakocsi vagy kerekes szék véletlen nekiütközése ne okozzon sérülést.

A jövőben folyamatosan az összes megállónkat megújítjuk. A mintamegálló megjelenésével kapcsolatban szívesen fogadjuk ügyfeleink visszajelzését a [email protected] e-mail címen.

Galéria

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.