Építs közösségi közlekedési eszközt építőkockából

lego_caf_web_fokep_2

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Közlekedési Zrt. pályázatot hirdet 2 korosztályban (1-12 éves kor között és 13-99 év között), azok között akik építőkockából készítenek fővárosi közösségi közlekedési eszközt. A pályázaton csak olyan épített járművekkel, és azokról készített fényképekkel lehet részt venni, amelyek a fővárosban közlekedő közlekedési eszközök valósághű másai, és amelyek egyedüli és kizárólagos készítője a pályázó.

Jelentkezés a pályázatra

Egy pályázó maximum 3 darab általa épített fővárosi közösségi közlekedési eszköz fényképével nevezhet. Egy járműről minimum egy, maximum 5 darab képet küldhet be az [email protected] e-mail-címre 2016. november 21. és december 11. között.

Díjazás

A beküldött pályaműveket zsűri bírálja el. Az 1-12 éves korosztályban az első helyezett 1 db Építőkocka-ajándékcsomagot, a második helyezett 1 db plüssvillamost, a harmadik helyezett 1 db BKK-s ajándékcsomagot nyer. A 13-99 éves korosztályban az első helyezett 1 db CAF makettet, a második helyezett 1 db plüssvillamost, a harmadik helyezett 1 db BKK-s ajándékcsomagot nyer.

A hat nyertes kiválasztása december 15-éig történik, akik ezt követően e-mailben kapnak értesítést.

A pályázatok benyújtási határideje

2016. december 11.

További információ

A részletes pályázati szabályzat PDF-ben letölthető innen.

A pályázattal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail-címen kérhető: [email protected]

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.