Budapest Kártya (48 órás)

A 48 órás Budapest Kártya egy személynek nyújt kedvezményeket. A kártya személyre szól, át nem ruházható.

Felhasználható a BKK Zrt. járatain és a környéki autóbuszjáratokon, valamint a héven ingyenes és korlátlan utazásra Budapest közigazgatási határán belül (1-99, 101-299, 900-999, CITY trolibusz, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon, valamint a D2, D11, D12, D14 hajójáratokon), továbbá a BKV Zrt. Zugligeti Libegőn. A Budavári Siklóra nem érvényes. A kártyát kicserélni nem lehet. A BKK Zrt. által kiadott, de kitöltetlen (és ennek megfelelően fel nem használt) kártyák a kijelölt helyeken visszaválthatók.

Érvényes a vásárláskor feltüntetett dátumot és időpontot követő 48 órán át. Az érvényesség kezdetének (dátum és időpont) és a turista aláírásának szerepelnie kell a kártyán. Az átírt, átjavított, vagy olvashatatlan névvel aláírt kártya érvénytelen, nem használható fel.

Az érvényes Budapest Kártya egyszeri utazásra jogosít a május-október időszakban a Duna-parti villamosvonalakon rendszeresen közlekedő nosztalgia villamosjáratokon is.

A kártyával a fővárosi közösségi közlekedés igénybevételén kívül további számos szolgáltatás (pl. ingyenes és kedvezményes múzeumi és fürdőbelépés, kedvezményes étkezés és kulturális szolgáltatások) is igénybe vehető, amelyekről az alábbi oldalon talál bővebb információt: budapest-card.com

Ára: 9 990 Ft

Az egyes értékesítési pontokról (nyitva tartás, fizetési lehetőségek stb.) ide kattintva tájékozódhat.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.