Előre tervezett közlekedési változások ősszel

Budapest folyamatosan megújul, és a felújítások, korszerűsítések, átépítések alól nem jelentenek kivételt a fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedési vonalak sem. Ezen az oldalon a biztonságosabb utazást és a fejlődő szolgáltatást célzó, nagyobb közlekedési korlátozásokkal járó felújítási, karbantartási munkákról adunk előzetes tájékoztatást. A forgalmi változások részletesebb információit azok kezdete előtt néhány nappal tesszük közzé. A felújítások miatti járatpótlások és terelések idejére türelmedet kérjük.

 

Térképen a forgalomkorlátozások

 

A forgalomkorlátozásokról készült térkép
koppints a térképre a nagyobb felbontásért

 

További információ a forgalomkorlátozásokról

 

 
2

Időszak: november 5-6., 12-13.

Az M2-es metró karbantartási munkák miatt rövidített útvonalon, a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion között közlekedik, ahonnan az Örs vezér tere felé pótlóbusszal lehet továbbutazni.

További információk ide koppintva olvashatók.

 

 

 
3

Az M3-as metró felújítása egész ősszel tart. A metró és a pótlóbusz aktuális forgalmi rendjét mindig megtalálod a metrópótlással foglalkozó oldalunkon. Egyes ünnepnapokon változhat a metró forgalmi rendje, ezzel kapcsolatban a BKK a változást megelőző napokban ad tájékoztatást.

 

 

 
2B
3
51
52

Időszak: november 19-20., november 26-27.

November 19-20-án a 3-as villamos rövidített útvonalon Mexikói út M és Ecseri út M között közlekedik. Az 52-es villamos nem közlekedik.

November 21-től 25-ig az 52-es villamos felújítási munka miatt nem közlekedik, helyette pótlóbusszal, illetve a 2B villamossal lehet utazni.

November 26-27-én a 2B és az 51-es villamos rövidített útvonalon Jászai Mari tér, illetve Mester utca / Ferenc körút és Gubacsi út / Határ út között közlekedik. A 3-as villamos rövidített útvonalon Mexikói út M és Ecseri út M között jár. Az 52-es villamos nem közlekedik.

További információk ide koppintva olvashatók. 

 

 

 
6

Időszak: október 3-ról 4-re, 17-ről 18-ra, november 2-ről 3-ra, 14-ről 15-re, 27-ről 28-ra, december 5-ről 6-ra és 19-ről 20-ra virradó éjszaka.

A nagykörúti villamosvonalon éjszaka karbantartási munkákat végeznek, ezért az éjjeli órákban pótlóbusz közlekedik helyette.

További információk a BKK Info oldalán.

 

 

 

Időszak: október 1-november 19.

Felújítási munka miatt a 41-es villamos Óbuda felől, az 56-os pedig Hűvösvölgy felől csak a Budafok kocsiszínig jár, a 47-es villamos nem közlekedik. A 48-as villamos mindennap jár, Hűvösvölgy és a Csóka utca között pedig idieglenes villamosjárat indul 56B jelzéssel.

További információk ide koppintva olvashatók.

 

 
50

Időszak: november 19-20., november 26-27.

Karbantartási munka miatt Villanytelep és a Béke tér között a villamos nem jár, helyette pótlóbusszal lehet utazni.

 

Időszak: december 3-4., december 10-11.

Karbantartási munka miatt a Határ út és a Szarvas csárda tér, illetve a Határ út és Villanytelep között a villamos nem jár, helyette pótlóbusszal lehet utazni.

 

További információk hamarosan.

 

 

 
69

Időszak: október 29-30., november 5-6., 12-13.

A villamos nem közlekedik, helyette pótlóbusszal lehet utazni.

További információk ide koppintva olvashatók.

 

 

 
7

Időszak: október 8-9.

A HÉV karbantartási munka miatt nem közlekedik, Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között pótlóbusszal lehet utazni.

További információk ide koppintva olvashatók.