Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba

Akár 40 perc alatt a központban! Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba.

A 100E közvetlen repülőtéri járat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér, Budapest meghatározó közlekedési csomópontja között közlekedik, érinti a Kálvin teret is, amelyik a főváros másik fontos pontja. A hét minden napján

  • a Deák Ferenc térről 3:30 és 0:25 között, míg a Liszt Ferenc reptérről 4:10 és 1:05 között
  • hétfőn, pénteken és vasárnap átlagosan 10-30, kedden, szerdán, csütörtökön és szombaton átlagosan 12-30 percenként induló autóbusz kényelmes, gazdaságos és gyors kapcsolatot teremt a repülőtér és a városközpont között.

A belvárosba érve a Kálvin térről és a Deák Ferenc térről könnyen elérhetők a turisták körében népszerű sétálóutcák, a Duna-korzó, a Szabadság híd, az Erzsébet híd és a Lánchíd. Múlt századi paloták, felkapott szállodák, galériák, éttermek, kávézók, teraszos bárok és kaszinók, a budai Vár és a Gellért-hegy panorámája fogadja az utazót. A Váci utca, a Vörösmarty tér, a Vigadó és a Kiskirálylány szobra állandó fotótémát kínálnak. A rakparti kikötőből induló sétahajókról is gyönyörködhetünk az UNESCO világörökségi listáján szereplő fővárosi nevezetességekben.

A Deák Ferenc tér nemcsak a főváros közlekedésében kulcsfontosságú helyszín: a három metróvonal találkozása egyúttal a kedvelt közösségi terek, szórakozóhelyek, romkocsmák és kulturális intézmények színtere is. Az Erzsébet téri Akvárium, a Király utcai Gozsdu-udvar, a Madách tér színvonalas események otthona.

 

 

Könnyítsd meg utazásodat! Szerezd be egyszerűen, okostelefonra telepített applikációval a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér között egyedi díjszabás szerinti közlekedő 100E autóbuszra érvényes 900 forintos repülőtéri vonaljegyet! Részletek: bkk.hu/budapestgo

 

A 100E járat útvonala

 

Repülőtéri közvetlen autóbuszjrat informations

 

 

 

A 100E repülőtéri busz menetrendjét itt találod:

 

A 100E járat díjszabása

 

A BudapestGO letöltése

 

További információk

  • A járat első ajtós felszállási rend szerint közlekedik, felszállás után a jegyet azonnal érvényesíteni kell, majd meg kell mutatni a járművezetőnek. A mobiljegyet kódbeolvasással szükséges érvényesíteni.
  • A vonalon alacsony padlós, légkondicionálóval felszerelt csuklós autóbuszok közlekednek, elegendő hellyel a bőröndöknek és az útipoggyászoknak.
  • 200E autóbusz a nap 24 órájában a megszokott módon jár, kizárólag érvényes vonaljeggyel, vagy és bérlettel lehet utazni rajta (a repülőtéri vonaljegy nem használható fel).

 

További információt a BKK éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatátától kérhetsz: +36 1 3 255 255.