Több mint bérlet – Hétfőnként vár az állatkert!

Budapest, 2021. július 30. – A Budapesti Közlekedési Központ remek nyári programra hívja a közösségi közlekedést használó diákokat. Az augusztusban érvényes diákbérlettel kedvezményes árú belépőjegyet lehet váltani hétfőnként a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

A Budapesti Közlekedési Központ a „Több mint bérlet” kampánysorozatában augusztusban is újabb akciót hirdet. Ennek keretében a nyár utolsó hónapjában is megéri BKK-bérletet venni, hiszen az augusztus 1. és 31. között érvényes diákbérlettel kedvező áron, egységesen 2000 forintért lehet belépőjegyet vásárolni a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a hónap minden hétfőjén.

A kedvezményt minden 14. életévét betöltő diák igénybe veheti, hogyha a pénztárnál felmutatja érvényes diákbérletét és diákigazolványát. Az akció a közoktatási és felsőoktatási diákbérletre egyaránt érvényes, így az idősebb állatbarátok is kedvező feltételek mellett kapcsolódhatnak ki.

A kedvezmény 2021. augusztus 1-től 30-ig, hétfőnként vehető igénybe az augusztusban érvényes diákbérlet felmutatásával, helyszíni jegyvásárlás esetén. Az ajánlat részleteiről ezen az oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Megosztás