Merüljön el a szurkolásban!

2021. június 15. – Kövesse a labdarúgó Európa-bajnokság alakulását a Széchenyi fürdő medencéjéből, vagy hűsöljön a kánikulában medenceparton! Júniusban kedvezményesen válthatják meg fürdőjegyüket a BKK azon ügyfelei, akik rendelkeznek Budapest-bérlettel.

Különleges ajánlatot kínál a Széchenyi fürdő: a kültéri medencéből kísérhetik figyelemmel a fürdőzők a 2021-es Labdarúgó Európa Bajnokság mérkőzéseit. A június 1. és 30. között érvényes BKK-bérlettel ráadásul 20% kedvezmény jár a Budapest Gyógyfürdői által üzemeltetett fürdőkbe és strandokra a személyesen vásárolható teljes árú felnőtt belépőjegyek árához képest, ezáltal a Széchenyi Gyógyfürdőbe is, ahol a részben Budapesten megrendezett futballbajnokság meccseit 2021. június 11-től szurkolhatják végig a fürdőzők.

A kampány indulása óta, alig két hét alatt több mint ezer kupont váltottak be a BKK csobbanni vágyó utasai. „Több van benne, mint gondolnád.” – a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. kezdeményezéséről itt olvashat.

A kedvezmény a 2021. június 1. és 30. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvező árú felnőtt belépőjegyeket 2021. június 1. és július 4. között online lehet megvásárolni a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. weboldalán.  Az ajánlat részletei itt olvashatók.

Megosztás