Élje át az Eb hangulatát utazás közben is!

Budapest, 2021. június 18. – Különleges élményben lehet része annak, aki a labdarúgó-Európa-bajnokság idején választja a közösségi közlekedést. A magyar válogatott mérkőzéseinek napján a belvárosi járatok gondoskodnak a szurkolói légkör megteremtéséről, de az Eb végéig a Volkswagen szurkolói villamosával is találkozhatnak a közlekedők.

A labdarúgó-Európa-bajnokság kezdetével útra kelt a Volskwagen szurkolói díszbe öltöztetett villamosa, amellyel a 4-es és a 6-os villamosvonalon találkozhatnak a közösségi közlekedés résztvevői. A BKV Zrt. feldíszített villamosán július 11-ig, a futballbajnokság végéig lehet utazni. A 2040-es számú Combino nem csak kívülről különleges, az utazást Méhes Gábor sportkommentátor egyedi hangbemondása színesíti a járműfedélzeten.

A magyar mérkőzések napjain Faragó Richard sportkommentátor üzenetei hallhatók a belvárosi járatokon. A Budapesti Közlekedési Központ emellett járműfeliratokkal, közterületi futár-kijelző feliratokkal valamint hangosbemondással kívánja tovább fokozni az Eb izgalmait.

Így díszítették fel a szurkolói villamost: https://www.youtube.com/watch?v=o7bE-kxI8mU

Megosztás