BKK jegy- és bérletpénztár nyílik a Móricz Zsigmond körtéren a bezáró BKK Ügyfélközpont helyett

Budapest, 2021. május 13.A Budapesti Közlekedési Központ május 22-től bezárja a Móricz Zsigmond körtéren a Gomba épületében található ügyfélközpontját, helyette új jegy- és bérletpénztár nyílik a metróaluljáróban. A felszínen és a metróaluljáróban található BKK-automaták változatlanul üzemelnek.

Lejárt az Újbuda Önkormányzatával kötött bérleti szerződés, ezért a Budapesti Közlekedési Központ bezárja a Móricz Zsigmond körtéri felszíni ügyfélközpontját a Gomba épületében május 22-től. Az ügyfélközpont május 21-én tart nyitva utoljára, normál nyitvatartási rend szerint 7 és 19 óra között.

Újranyit a metróaluljáróban a kétablakos jegy- és bérletpénztár május 22-én, amely az ügyfélközpontnál már ismert és megszokott nyitvatartási rend szerint várja az ügyfeleket: hétfőtől vasárnapig 7 és 19 óra között. Emellett a felszínen és a metróaluljáróban található BKK jegy- és bérletautomaták változatlanul üzemelnek.

A legközelebbi ügyfélközpontok, ahol a BKK szolgáltatási körét érintően teljes körű ügyintézésre van lehetőség – beleértve a pótdíjbefizetést és az utólagos bérletbemutatást is –, Kelenföld metróállomáson, a Deák tér metróállomáson, valamint a Déli pályaudvar metróállomáson működnek.

Az értékesítési helyszínek (BKK-automaták, jegy- és bérletpénztárak, ügyfélközpontok, viszonteladók) a BKK Pontkereső oldalán találhatók meg.

Számos bérlet és napijegy típusú közlekedési mobiljegy a mobilalkalmazásokon keresztül is megvásárolható.

Megosztás