A BKK üzletszabályzatának tervezete

A BKK elmúlt időszakban szerzett tapasztalatai, valamint a vonatkozó szabályozási változásra való tekintettel – az illetékes hatóságokkal történt szakmai konzultáció eredményeképp – változtatja hatályos üzletszabályzatát. A 213/2012. (VII. 30.) Kormányrendelet és a 195/2016. (VII. 13.) Kormányrendelete értelmében a BKK üzletszabályzat-tervezetét a honlapján teszi közzé.

Az üzletszabályzat módosításakor a módosításokat és a módosításokkal egységes szerkezetet is közzé kell tenni. A dokumentumok egyrészt változáskövetéssel (korrektúrával) is megjelennek, amelyben a BKK a törlésre szánt részeket áthúzással, az új szövegrészeket aláhúzással jelölte, másrész változáskövetés nélkül, amelyben kizárólag az új, egységes szerkezetű tartalom jelenik meg. A BKK a módosítási javaslatra a közzétételt követő 15 napban várja a hozzászólásokat, észrevételeket, majd az új üzletszabályzat tervezetét az autóbuszos piacfelügyeleti és utasjogi hatóságnak és a vasúti igazgatási szervnek jóváhagyásra nyújtja be. Az üzletszabályzatot annak jóváhagyását követően honlapján közzéteszi.

Mellékletek:

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Üzletszabályzata – Tervezet (korrektúrás verzió)PDF formátumban (1 MB)

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Díjszabása (korrektúrás verzió)PDF formátumban (0,6 MB)

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Üzletszabályzatának 2. sz. melléklete (korrektúrás verzió)PDF formátumban (0,4 MB)

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Üzletszabályzata – Tervezet (új, egységes szerkezetű tartalom)PDF formátumban (1 MB)

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Díjszabása (új, egységes szerkezetű tartalom)PDF formátumban (0,6 MB)

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Üzletszabályzatának 2. sz. melléklete (új, egységes szerkezetű tartalom)PDF formátumban (0,4 MB)

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.