- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Pótlóbusz jár a H6-os HÉV helyett Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között a március 28-29-i hétvégén

Rövidített útvonalon, Soroksár, Hősök tere és Tököl / Ráckeve között közlekedik a H6-os HÉV, Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között pedig pótlóbusszal lehet utazni a március 28-29-i hétvégén karbantartási munkák miatt. A soroksári Grassalkovich út–Rézöntő utcai csomópontban található közúti HÉV-átjárót már 27-én, pénteken este lezárják a forgalom elől, ezért a Grassalkovich út felől a Rézöntő utcát és a Templom utcát a Hősök tere felől lehet csak megközelíteni; a forgalomkorlátozás miatt változik a 166-os busz útvonala is.

Változások a közösségi közlekedésben

Március 28-án és 29-én, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV karbantartási munkái miatt

A 166-os busz már március 27-én, pénteken 20 órától 29-én, vasárnap az utolsó járatindulásig módosított útvonalon közlekedik, nem érintve a Templom utcában levő megállóhelyeit: mindkét irányban a Soroksár, Hősök tere, az Erzsébet utca, a Tárcsás utca megállókat, továbbá Ferihegy vasútállomás felé a Templom utca 6. megállóhelyet sem.

Változások a közúti közlekedésben

Március 27-én, pénteken 20 órától 30-án, hétfőn hajnali fél 4-ig lezárják a forgalom elől a soroksári Grassalkovich út és Rézöntő utca csomópontjában lévő közúti HÉV-átjárót. Ezért a Grassalkovich útról nem lehet majd bekanyarodni a Rézöntő utcába, a Rézöntő utcából pedig csak a szervizút felé lehet majd továbbhaladni. A Grassalkovich út felől a Rézöntő utca, a Templom utca, illetve a Grassalkovich út és a vasút közötti utcák a Hősök tere felől lesznek megközelíthetők.

Budapest, 2020. március 27.

Budapesti Közlekedési Központ