- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Változik a H6-os HÉV közlekedési rendje november 9-10-én

Módosított menetrend szerint jár a H6-os HÉV 2019. november 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap a vonalon jelenleg is zajló karbantartási munkákhoz kapcsolódóan. A hétvégén a Közvágóhíd és Ráckeve között 60 percenként induló HÉV-szerelvények mellett a Millenniumtelep és a Közvágóhíd között autóbuszok is közlekednek. A térségben közlekedő számos VOLÁNBUSZ járatra a HÉV-bérletek is érvényesek. A karbantartási munkák miatt november 8-án, pénteken 22 órától 11-én, hétfőn hajnalig lezárják a forgalom elől a Soroksár, Hősök terénél található közúti HÉV-átjárót, ezért változik a 966-os busz útvonala.

A hétvégén a vonatokra Pesterzsébet felső és Dunaharaszti külső között a Ráckeve irányú peronnál lehet felszállni. A Közvágóhíd és a Millenniumtelep között H6-os jelzéssel autóbusz is közlekedik a HÉV-vel párhuzamos vonalon. A buszjáratra a Közvágóhídnál a 179-es busz HÉV-végállomás melletti megállójában, a Kvassay Jenő úton, ezt követően pedig a 66-os, illetve a 135-ös busz megállóhelyein lehet felszállni rá.

November 9-én és 10-én a VOLÁNBUSZ által üzemeltetett vonalakon Budapest-bérlet mellé váltott Millenniumtelep kezdő- vagy végpontú HÉV-bérletekkel

A Soroksár, Hősök terénél található közúti HÉV-átjáró lezárása miatt a 966-os autóbusz november 8-ról 9-re, péntekről szombatra, 9-ről 10-re, szombatról vasárnapra, valamint  10-ről 11-re, vasárnapról hétfőre virradóra a Határ út felé módosított útvonalon közlekedik: nem érinti a Soroksár, Hősök tere, az Erzsébet utca és a Tárcsás utca megállóhelyet. Az éjszakai járatra a 66-os buszjárat Soroksár, Hősök tere (HÉV-megállóhely melletti) és 166-os busz Tárcsás utca (Pestszentimre irányú) megállójában lehet felszállni.

Budapesti Közlekedési Központ