- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Pótlóbusz jár a Kőrösi Csoma Sándor úton a 3-as és a 28A villamos helyett október 19-én

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28A pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik 2019. október 19-én, szombaton, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a pályafelújítás óta keletkezett hibák garanciális javítását végzik. A villamosok által nem érintett szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbuszok járnak. A gépjárművel közlekedőknek forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a Kőrösi Csoma Sándor út és a Bihari utca egy-egy szakaszán.

Október 19-én, szombaton

Október 19-től, szombattól 22-ig, keddig a 162-es, a 162A, a 185-ös, a 262-es és a 909-es autóbusz Kőbánya alsó vasútállomás irányú Ónodi utca megállóját előrébb, az Ónodi utca kereszteződése utáni útszakaszra helyezik át.

Utazását ezeken a napokon is érdemes előre megterveznie a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat ajánlja fel úti célja megközelítéséhez.

A pályajavítási munkák miatt október 19-én, szombaton szakaszosan lezárják a közúti forgalom elől a Kőrösi Csoma Sándor út belső forgalmi sávját a Szent László tér és az Ónodi utca között. A Bihari utcában  a Horog utca környezetében egy sávra szűkül az úttest, a váltakozó irányú haladást jelzőőr biztosítja majd.

Budapest, 2019. október 15.

Budapesti Közlekedési Központ