Módosul a Vértanúk terét érintő BKK járatok közlekedése október 31-én rendezvény miatt

2019. október 31-én, csütörtökön rendezvényt tartanak a Vértanúk terén, emiatt módosul a 2-es villamos, a 70-es és 78-as trolibusz, valamint a 15-ös és 115-ös buszok közlekedése.

• a 2-es villamos 9 órától 12:30-ig csak a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között jár, az Országház, látogatóközpont és a Jászai Mari tér megállót nem érinti. A Kossuth Lajos térnél a villamosra a Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni.

• a 15-ös és a 115-ös autóbuszok 8 órától 12:30-ig az Árpád híd felé nem érintik a Kossuth Lajos teret; a Boráros tér felé a Bajcsy-Zsilinszky útra terelve közlekednek, nem érintik a Kossuth Lajos tér és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) közötti megállókat, helyettük ideiglenesen a 9-es autóbusz Bajcsy-Zsilinszky úton érintett megállóiban, a 16-os autóbusz Hild tér és Széchényi István tér, valamint a 2-es villamospótló autóbusz Vigadó tér megállóhelyén állnak meg

• a 70-es és a 78-as trolibuszok 8 órától 12:30-ig a Kossuth Lajos tér helyett a Kálmán Imre utcában a Honvéd utca kereszteződése előtt állnak meg.

Budapesti Közlekedési Központ