Forgalmi változások

Forgalomkorlátozás a csepeli Kolozsvári utcában, módosul a 71-es busz útvonala

Lezárják a forgalom elől a csepeli Kolozsvári utcát a Katona József utca előtti rövid, körülbelül 60 méteres útszakaszon 2019. október 14-től, hétfőtől 18-ig, péntekig közműüzemzavar-elhárítási munkák miatt. A forgalomkorlátozás miatt módosul a 71-es autóbusz útvonala.

A buszjárat nem tér be a Táncsics Mihály utca–Széchenyi István utca–Rákóczi tér–Kolozsvár utca útvonalra, helyette egyenesen a Katona József utcán közlekedik. Ezért Csepel, Horgásztanya felé nem érinti a Görgey Artúr tér, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Görögkatolikus templom megállóját, Csepel, Szent Imre tér felé pedig a Kolozsvári utca, a Görögkatolikus templom, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Görgey Artúr tér és a Deák tér megállóját. A 71-es buszra a Katona József utcában kialakított ideiglenes megállókban, a Kolozsvári utca, valamint a Táncsics Mihály utca kereszteződésénél lehet felszállni.

Budapest, 2019. október 11.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.