Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 115-ös busz augusztus 25-én, rendezvény miatt

A 115-ös autóbusz 2019. augusztus 25-én, vasárnap egész nap módosított útvonalon jár, mert a XIII. kerületi Dagály utcát lezárják a Népfürdő utca és Karikás Frigyes utca között az Angyalföldi utcabál miatt.

 

A rendezvény idején a 115-ös autóbusz mindkét irányban a Róbert Károly körút érintésével halad, és

  • az Árpád híd felé nem érinti a Népfürdő utca/Árpád híd, a Dagály fürdő, a Karikás Frigyes utca és az Árpád híd M végállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 26-os, a 34-es, a 106-os, a 901-es és a 918-as autóbusz Népfürdő utca/Árpád híd, valamint a 115-ös autóbusz Boráros tér irányú Árpád híd M végállomás megállóhelyén állnak meg.
  • a Boráros tér felé nem érinti a Karikás Frigyes utca és a Dagály fürdő megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 115-ös autóbusz Árpád híd M végállomásán állnak meg.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréshez.

Budapest, 2019. augusztus 22.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.