- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Közlekedés augusztus 13-án, kedden az FTC – Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája selejtező labdarúgó-mérkőzés idején

A Groupama Arénában rendezik 2019. augusztus 13-án, kedden az FTC – Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája selejtező labdarúgó-mérkőzést, melyet az 1-es villamossal, valamint a belváros felől érkezőknek az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva a legkönnyebb megközelíteni. Az 1-es villamos, az M3-as metró illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség szerint sűrűbben indul. A mérkőzéshez kapcsolódó biztonsági intézkedések miatt lezárhatják a forgalom elől az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között várhatóan 19:15 és 20:00 óra valamint 21:40 és 22:40  között. A forgalomkorlátozások miatt áthelyezik az M3-as metrópótló busz, valamint a 200E busz Nagyvárad tér és Népliget megállóját.

A stadiont közösségi közlekedéssel az 1-es villamossal, illetve a belváros felől az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva a legkönnyebb megközelíteni, ahonnan a mérkőzés helyszíne rövid sétával elérhető.

A korlátozások idején:

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

Budapesti Közlekedési Központ