Híreink

Lezárják a II. kerületi Rómer Flóris utcát 2019. július 29-én, hétfőtől felújítás miatt

Útfelújítás kezdődik 2019. július 29-én, hétfőn a II. kerületi Rómer Flóris utcában és az Ankara utcában (a szerpentinen). A Rómer Flóris utcában a Margit körút és a Szemlőhegy utca közötti szakaszon várhatóan szeptemberig lesz forgalomkorlátozás. Keddtől a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbusz a Nyugati pályaudvar felé módosított útvonalon közlekedik.

Július 29-én, hétfőn reggel a Rómer Flóris utcában a Szemlőhegy utca és a Zivatar utca között a forgalom jelzőőrös irányítással, egy sávon, váltakozva haladhat, délutántól ezen a szakaszon útszűkületen kell áthajtani.

Július 30-án, keddtől lezárják a Zivatar utca és a Margit körút közötti szakaszt. Ezzel egyidőben a Zivatar utca forgalmi iránya megfordul, a Rómer Flóris utcától a Kút utca felé, a Buday László utca pedig a Rómer Flóris utcánál zsákutca lesz, oda a Zivatar utca–Kút utca útvonalon lehet eljutni.

Július 30-án, keddtől a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbuszok a Nyugati pályaudvar felé módosított útvonalon járnak, a Margit körút megállóhely helyett az Ankara utcában kialakított ideiglenes peronon lehet a buszokra felszállni.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.