Közlemények kategória bejegyzései

Közlekedés a Maccabi Európa Játékok 2019 rendezvény idején

2019. július 30-án, kedden és augusztus 2-án, pénteken a Maccabi Európa Játékok 2019 rendezvény idején forgalomkorlátozások lesznek a Hidegkúti Nándor Stadion és a Dohány utcai zsinagóga környékén.
Lezárják a Hidegkúti Nándor Stadion környéki utcákat július 30-án, kedden 18 órától július 31-én, szerdán 00:30-ig. A 37-es villamos egyik irányban sem áll meg az Asztalos Sándor útnál.
Augusztus […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Július 29-én indul a Pasaréti úti felújítás II. üteme

Jó ütemben halad a Pasaréti út felújítása. A Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca közötti szakaszon a páros oldali felújítás már elkészült, jelenleg a páratlan oldali felújítás zajlik. 2019. július 29-étől (hétfőtől) indul a felújítás II. ütemeként a Gábor Áron út és a Pasaréti tér közti szakasz felújítása a páros oldali útpálya lezárásával, […]

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Lezárják a II. kerületi Rómer Flóris utcát 2019. július 29-én, hétfőtől felújítás miatt

Útfelújítás kezdődik 2019. július 29-én, hétfőn a II. kerületi Rómer Flóris utcában és az Ankara utcában (a szerpentinen). A Rómer Flóris utcában a Margit körút és a Szemlőhegy utca közötti szakaszon várhatóan szeptemberig lesz forgalomkorlátozás. Keddtől a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbusz a Nyugati pályaudvar felé módosított útvonalon közlekedik.
Július 29-én, […]

Kategória: Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Módosul a 3-as és a 69-es villamos közlekedése július 27-én és augusztus 3-án villamospálya-karbantartás miatt

Pótlóbusz jár a 3-as és a 69-es villamos helyett két szombaton, július 27-én és augusztus 3-án, a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja között, mert az Erzsébet királyné útján a villamospálya garanciális javítási munkáit végzik. A 3-as villamos a Határ út felől az Erzsébet királyné útjáig, míg a 69-es villamos Újpalota felől a […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Világháborús bombát hatástalanítanak a Városligetben 2019. július 26-án, pénteken

Útlezárásokra és közösségi közlekedési korlátozásokra kell számítani a Városliget környékén július 26-án, pénteken délelőtt, mert világháborús bomba hatástalanítását végzik. Tervezetten reggel 8 órától kezdődően kiürítik, majd 9:30 és 11 óra között lezárják a forgalom elől a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor, az István utca és a Dózsa György út egy szakaszát. Reggel 8 órától a BKK-járatok […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!