Forgalmi változások

Módosul a 133E autóbusz útvonala a Budafoki út egyirányúsítása miatt

A XI. kerületi Budafoki úton, 2019. június 17-én (hétfőn), a Szent Gellért tér és az Irinyi József utca közötti szakaszon közműfelújítás kezdődik. A munkavégzés több ütemben, várhatóan október végéig tart. A 133E autóbusz Újpalota felé ebben az időszakban módosított útvonalon közlekedik.

Az első ütemben, június 17-én (hétfőn) a Budafoki út a Szent Gellért tértől a Bertalan Lajos utcáig egyirányúvá válik a Bertalan Lajos utca felé, ezért Újpalota felé az érintett autóbuszok a Karinthy Frigyes út–Bartók Béla út–Szent Gellért tér útvonalon közlekednek. Az autóbuszok megállnak a Móricz Zsigmond körtérnél a villamospótló autóbuszok leszállóhelyén a Karinthy Frigyes úton, a Szent Gellért téren pedig a 7-es autóbusz megállóhelyén, a Bartók Béla úton állnak meg.

A belváros felé haladó autósoknak a Budafoki út–Dombóvári út–Pázmány Péter sétány–Műegyetem rakpart útvonalat javasoljuk kerülőútnak.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.