Forgalmi változások

Belvárosi forgalomkorlátozások június 2-án délután demonstráció miatt

Útlezárásokra kell számítani a belvárosban a Fővám tér, a Kálvin tér, az Astoria, a Deák Ferenc tér és a Széchenyi István tér környékén 2019. június 2-án, vasárnap 14 és 17 óra között demonstráció miatt. A forgalomkorlátozások miatt a kiskörúti villamosok a pesti oldalon nem járnak, módosul továbbá a 83-as és a City-troli járat, valamint a 16-os busz útvonala.

Közúti forgalomkorlátozások

Demonstráció miatt lezárják a forgalom elől várhatóan

  • 14 és 16 óra között a Szabadság hidat, a Fővám teret és a Vámház körutat, valamint
  • 15 és 16 óra között a Vámház körút–Kálvin tér–Múzeum körút–Astoria–Károly körút–Deák Ferenc tér–Erzsébet tér–József Attila utca–Nádor utca–Zrínyi utca–Széchenyi tér útvonalat.

Változások a közösségi közlekedésben

Az útlezárások miatt az alábbi változásokra kell számítani az érintett közösségi közlekedési vonalakon:

  • A kiskörúti villamosok várhatóan 15 és 16 óra között a pesti szakaszon nem közlekednek, a 49-es villamos a Szent Gellért tértől az 56A járat útvonalát követve a Széll Kálmán térig közlekedik. A Fővám tér, a Kálvin tér, az Astoria és a Deák Ferenc tér környéke a Szent Gellért tértől a metróvonalakra átszállva érhető el.
  • A 16-os busz várhatóan 15:30 és 16 óra között rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Széchenyi István tér között közlekedik.
  • A 83-as trolibusz és a City-troli járat várhatóan 15:30 és 16 óra között a Kálvin tér felé nem érinti a Közraktár utca és a Fővám tér M megállót. A trolibuszokra a 15-ös és a 115-ös busz Czuczor utca és Török Pál utca megállóhelyén lehet felszállni.
  • A 105-ös busz várhatóan 15:30 és 16 óra között az Apor Vilmos tér felé nem érinti a Deák Ferenc tér M megállóhelyet.
  • Néhány perces várakozásra kell számítani 15 óra környékén a Fővám térnél és a Kálvin térnél a 15-ös és a 115-ös buszon utazóknak, 15:30 körül az Astoriánál a Rákóczi úti buszjáratok utasainak, 15:30 és 16:00 között a Deák Ferenc térnél az M3-as metrópótló busz, a 9-es és a 100E buszjárat utasainak, továbbá 16 óra körül a József Attila utcánál és a Nádor utcánál a 15-ös, a 105-ös és a 115-ös buszon és a City-troli járaton utazóknak.

Budapest, 2019. május 31.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.