- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Változik a felújítás alatt álló Bökényföldi út és Cinkotai út forgalmi rendje és az ott közlekedő buszjáratok útvonala március 18-tól

A Bökényföldi út és a Cinkotai út egy-egy szakaszának egyirányúsításával folytatódik 2019. március 18-tól a Bökényföldi út és a Cinkotai út felújítása. A várhatóan a nyár végéig tartó közterületi fejlesztés eredményeként, ahogy a BKK tavalyi közleményében írta, felújítják a közutat, a járdákat, frissítik a zöldfelületeket. A most bevezetendő ideiglenes forgalmi rend miatt módosul az érintett buszjáratok – a 46-os, a 176E, a 276E, a 908-as, a 992-es, a 996-os és a 996A busz – útvonala.

A Bökényföldi út Cinkotai út és Újszász utca közötti szakaszának Mátyásföld irányú, valamint a Cinkotai út Nógrádverőce út és Bökényföldi út közötti szakaszának Rákoskeresztúr irányú egyirányúsítával folytatódik március 18-tól a Bökényföldi út és a Cinkotai út felújítása.

A forgalomkorlátozások miatt az érintett buszjáratok közlekedése az alábbiak szerint változik:

Utazásuk megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk elérésére.

Budapest, 2019. március 12.

Budapesti Közlekedési Központ