Forgalmi változások

Sűrű követésű 10-es busszal a HUNGEXPO rendezvényeire november 9-étől 11-éig

A HUNGEXPO területén 2018. november 9-étől 11-éig, péntektől vasárnapig PontyShow és Esküvő Kiállítás néven rendezvényeket tartanak. A vásárváros a 10-es autóbusszal közelíthető meg.

November 9-én, 10-én és 11-én a PontyShow; november 10-én és 11-én pedig az Esküvő Kiállítás nyitvatartási idejében az Örs vezér tere M+H és a HUNGEXPO vásárváros között közlekedő 10-es busz a megszokottnál sűrűbben indul; valamint szombaton és vasárnap is közlekedik.

A 10-es autóbusz pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.