Forgalmi változások

Változik a közlekedés a Czetz János utca felújításának újabb ütemében augusztus 4-étől

A III. kerületi Czetz János közben és Czetz János utcában zajló útfelújítási munkálatok következő üteme 2018. augusztus 4-én (szombat) hajnaltól kezdődik. A 34-es autóbusz újra az eredeti útvonalon, a Czetz János köz érintésével közlekedik augusztus 4-étől; a 134-es és a 923-as autóbusz pedig továbbra is az eddigi módosított útvonalon jár, mert a III. kerületi Czetz János köz közúti forgalmának korlátozásait részlegesen feloldják. A további burkolatfelújítási munkálatok miatt, a Czetz János utca teljes szélességű, szakaszos lezárása várható.

A Czetz János utca Czetz János köz és Pozsonyi utca közötti szakaszának lezárása mellett a Czetz János közben a teljes zárás megszűnik, és az Attila utcától a Szentendrei út felé, egyirányban lehetővé válik a közlekedés. A Szentendrei út felől a Czetz János köz ideiglenesen még nem lesz megközelíthető.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.