Forgalmi változások

Változik a forgalmi rend a XVI. kerületi Csömöri úton

Folytatódik a XVI. kerületi Csömöri út Körvasút sor és József utca között szakaszának májusban kezdődött felújítása, ezért 2018. július 17-étől a Csömöri út Rákóczi út és Pálya utca közötti szakasza egyirányú lesz a centrum irányába, ezért változik a 31-es, a 130-as, a 92-es, a 92A és a 277-es autóbusz közlekedése. A Csömöri út május óta érvényben lévő, a József utca és a Rákóczi utca közötti szakaszának belváros felé történő egyirányúsítása továbbra is érvényben marad.

A Szlovák út és Újpalota felé közlekedő 31-es és 130-as autóbusz a Csömöri út – Rózsa utca – Szent Korona utca – József utca – Csömör út terelt útvonal után ismét az eredeti vonalon jár. Az autóbuszok nem érintik a Pálya utca, a Rákóczi út és a József utca megállókat. Az autóbuszokra az alábbi ideiglenes megállókban lehet felszállni:

  • Rózsa utca: a 144-es autóbusz megállóhelye,
  • Rákóczi út: ideiglenes megállóhely a Szent Korona utca 75-77. sz. előtt,
  • Csömöri út: a 92-es és 92A autóbusz megállóhelye.

A Kistarcsa felé közlekedő 92-es és 92A autóbusz a Csömöri út – Rózsa utca – Szent Korona utca – József utca terelt útvonal után ismét az eredeti vonalán jár. Az autóbuszok nem érintik a Pálya utca, Rákóczi út, a József utca és a Szent Korona utca megállókat. Az autóbuszokra az alábbi ideiglenes megállóban lehet felszállni:

  • Rózsa utca: a 144-es autóbusz megállóhelye,
  • Rákóczi út: ideiglenes megállóhely a Szent Korona utca 75-77. sz. előtt,
  • Szent Korona utca: ideiglenes megállóhely a Szent Korona utcában a József utca kereszteződése előtt.

Az Örs vezér tere M+H felé közlekedő 277-es autóbusz a Rákóczi út –  Rákosi út – Batthyány utca terelt útvonal után ismét az eredeti vonalán jár. Az autóbusz nem érinti a Batthyány utca, a Szent Korona utca és a Rákosi út megállókat. Az autóbuszra az alábbi megállókban lehet felszállni:

  • Csömöri út: ideiglenes megállóhely Rákóczi úton a Csömöri út kereszteződése előtt,
  • Szent Korona utca: ideiglenes megállóhely a Rákóczi úton a Szent Korona kereszteződése után,
  • Batthyány utca: 144-es busz megállóhelye.

A Bosnyák tér felé közlekedő 277-es autóbusz a Batthyány utca – Szent Korona utca – Rákóczi út terelt útvonal után ismét az eredeti vonalán jár. Az autóbusz megáll a Szent Korona utca 75-77. sz. előtt kihelyezett ideiglenes megállóban.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.