Forgalmi változások

Változik a 31-es és a 931-es autóbusz közlekedése augusztus 4-én és 5-én

A 31-es autóbusz 2018. augusztus 4-én (szombaton) és augusztus 5-én (vasárnap) egész nap, a 931-es autóbusz pedig augusztus 4-ről 5-re virradó éjszaka  módosított útvonalon jár, mert a XVI. kerületi Bekecs utca és a Monoki utca kereszteződésében javítják az útburkolatot a kereszteződés részleges zárásával.

A 31-es és a 931-es autóbusz az Árpádföld, Bekecs utca, illetve az Árpádföld, Dezsőfia utca felé nem érinti a Muzsika utca; az Árpádföld, Bekecs utca; a Szabadságtelep H; az Árpádföld, Dezsőfia utca és a Mazsola utca megállót, és ideiglenesen a Menyhért utcában a Timur utca kereszteződése előtt áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.