- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Módosított útvonalon jár a 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, 138-as, a 151-es, a 238-as és a 278-as busz rendezvény miatt 2018. július 18-án

A 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, 138-as, a 151-es és a 238-as autóbusz 2018. július 18-án (szerdán) módosított útvonalon közlekedik, mert a XXI. kerületi Károli Gáspár utcát 5 óra és július 19-én 3 óra között a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út közötti szakaszon lezárják koncert miatt, amit Csepel Önkormányzatának rendezésében tartanak a XXI. kerületi Szent Imre téren. A 35-ös és a 151-es autóbusz Csepel Szent Imre tér felé a Kossuth Lajos utca helyett a II. Rákóczi Ferenc úton található megállóhelyeken, a 38-as autóbuszcsalád járatai pedig Szigetszentmiklós irányába a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcai megállóhelyeken állnak meg.

A 35-ös autóbusz a Szentlőrinci úti lakótelep felé nem érinti a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállót; és ideiglenesen a 36-os autóbusz Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út; valamint II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában áll meg.

A 38-as, a 38A, a 138-as, a 238-as és a 278-as autóbusz Szigetszentmiklós; Lakihegy; illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé nem érinti a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállót; és ideiglenesen a 36-os autóbusz Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállójában áll meg a Kossuth Lajos utcában.

A 71-es autóbusz Csepel, Szent Imre tér felé nem áll meg Szent Imre tér H megállóban.

A 151-es autóbusz a Kőbánya alsó vasútállomás felé nem érinti a Karácsony Sándor utca megállót, és ideiglenesen a 36-os autóbusz Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út, valamint II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.