Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 15-ös és a 115-ös autóbusz daruzás miatt július 20-án napközben

A 15-ös és a 115-ös autóbusz 2018. július 20-án (pénteken) 7 órától 18 óráig módosított útvonalon közlekedik, mert a XIII. kerületi Pannónia utcában és a Hegedűs Gyula utcában a Tutaj utca és a Bessenyei utca között az útszakasz teljes lezárása mellett daruzási munkákat végeznek.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér H felé nem érinti a Dráva utca és a Tisza utca megállót, és ideiglenesen a 75-ös trolibusz Vág utca megállóhelyén áll meg.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M, illetve az Árpád híd M felé nem érinti a Tisza utca megállót, és ideiglenesen a 75-ös trolibusz Dózsa György út M megállóhelyén áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.