Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Közlekedés a Ferencvárosi TC– Maccabi Tel-Aviv labdarúgó-mérkőzés idején 2018. július 12-én

A ferencvárosi Groupama Arénában 2018. július 12-én (csütörtökön) 19 órától rendezik meg a Ferencvárosi TC– Maccabi Tel-Aviv Európa-Liga selejtező labdarúgó-mérkőzést.  A BKK felhívja a figyelmet, hogy az 1-es villamos helyett a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd között, az M3-as metró helyett pedig este 20.30-tól a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek. A metró-és villamospótló autóbuszok a metróhoz képest lassabban haladnak, így ezen az útvonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

A mérkőzés végén a Népligetnél tartalék autóbuszokat biztosít a BKK a pótlójáratok szükséges sűrítése esetére, a nézőközönség zökkenőmentes hazajutása érdekében.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.