Forgalmi változások

Közlekedési korlátozások a Margitszigeten és a Pesti alsó rakparton futóverseny miatt június 2-án este

2018. június 2-án este futóversenyt rendeznek a Margitszigeten és a Pesti alsó rakpart Margit híd és Lánchíd közötti szakaszán az érintett útszakaszok lezárásával. A futóverseny miatt várhatóan 19 és 21 óra között a 26-os busz rövidített útvonalon, az Árpád híd M és a Zenélőkút között jár.

A GREEN 6.5 futóverseny idején, június 2-án (szombaton) várhatóan 19:20 és 21 óra között lezárják a közúti forgalom elől a margitszigeti Központi utat és a Pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Lánchíd közötti szakaszon. A forgalomkorlátozás miatt a 26-os busz rövidített útvonalon, az Árpád híd M és a Zenélőkút megállóhely között közlekedik.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapest, 2018. június 1.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.