Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Hétfőtől forgalomkorlátozás lép életbe a Szent István körúton vízvezetékrekonstrukciós-munkák miatt

2018. június 25-étől (hétfőtől) június 28-áig (csütörtökig) forgalomkorlátozás lesz az V. kerületi Szent István körúton a Nyugati tér felé vezető irányban vízvezeték rekonstrukcióhoz kapcsolódó előkészítő munkálatok miatt. A Szemere utca és a Nyugati téri felüljáró közötti szakaszon a belső sávot lezárják, a forgalom csak egy sávon haladhat majd.

A várhatóan 2018. június 29-étől (péntektől) augusztus 31-éig (péntekig) tartó vízvezetékrekonstrukciós-munkához kapcsolódó forgalomkorlátozás első üteme során a Szemere utca és a Bihari János utca közötti útpályát teljes szélességében lezárják. A közlekedés az említett szakaszon a villamosvágányon lesz lehetséges jelzőlámpás szabályozás mellett. A Jászai Mari tér és a Szemere utca között ideiglenes buszsávot alakítanak ki.

A rekonstrukcióhoz kapcsolódóan a későbbiekben további forgalomkorlátozásokra kell számítani, melyekről a BKK később részletes tájékoztatást ad.

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.