Felújítás miatt a városhatár felé egyirányúsítják a BAH-csomóponti felüljárót július–augusztusban

2018. július 2-től, hétfőtől várhatóan augusztus végéig egyirányúsítják, ezért csak a városhatár irányú forgalom számára lesz használható a BAH-csomóponti felüljáró, amelyen felújítási munkákat végeznek. A halaszthatatlan karbantartást az év többi időszakához képest kisebb forgalmú nyári hónapokra időzítette a Budapest Közút Zrt. A belváros felé tartó forgalom segítése érdekében a felújítási munkák idejére megnyitják a gépkocsik […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Módosított útvonalon jár a 198-as autóbusz a Táncsics Mihály út/Szabadság utcai vasúti átjáró lezárása miatt július 2-án és 3-án

A 198-as autóbusz 2018. július 2-án és 3-án (hétfőn és kedden) 21 órától az utolsó járatindulásig módosított útvonalon közlekedik, mert lezárják a XVII. kerületi Táncsics Mihály út/Szabadság utcai vasúti átjárót vágányjavítási munkák miatt. Ez idő alatt a közúti forgalom számára a Szabadság utca–Ferihegyi út kerülő úton át közelíthető meg a vasúton túli terület.
A 198-as autóbusz […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | Szóljon hozzá most!

Sávlezárások és ideiglenes forgalmi rend az Erzsébet híd környékén távhővezeték-építés miatt

2018. július 1-től, vasárnaptól forgalomkorlátozások lesznek az Erzsébet híd környékén a FŐTÁV Zrt. távhővezeték-építési és -bővítési munkái miatt. A pesti oldalon sávlezárásokra kell számítani a Kossuth Lajos utcában a Váci utca és a Szép utca között, valamint az Erzsébet híd lehajtó ágán is, de a forgalom a munkálatok ezen szakaszában a Kossuth Lajos utcában végig […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Változik a közúti közlekedés a Közraktár utcában vízvezeték-építés miatt július 3-ától

A IX. kerületi Közraktár utcában a Boráros tér és a Mátyás utca közötti szakaszon 2018. július 3-ától (keddtől) vízvezeték-építési munkálatok kezdődnek.
A munkavégzés első ütemében, július 3-ától várhatóan két hétig, a Kinizsi utca és a Csarnok tér között:

a Csarnok tér felé egy forgalmi sávon haladhat a forgalom;
a Csarnok tér felől a Boráros tér felé közlekedők zavartalanul, […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | Szóljon hozzá most!

A 16-os, a 16A és a 116-os busz módosított útvonalon jár tisztavató ünnepség miatt június 29-én és 30-án napközben

A budai Vár területén, a Kapisztrán téren 2018. június 30-án (szombaton) 9 órakor tisztavató ünnepséget rendeznek. A rendezvény miatt aznap és már előző nap, 2018. június 29-én (pénteken) napközben a 16-os, a 16A és a 116-os autóbusz módosított útvonalon jár.
A 16-os, a 16A és a 116-os autóbusz június 29-én (pénteken) várhatóan 14:20 és 17:30, valamint […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | Szóljon hozzá most!