Forgalmi változások

A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos filmforgatás miatt rövidített útvonalon közlekedik 2018. június 5-én este

A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos rövidített útvonalon közlekedik 2018. június 5-én (kedden) 20:00-tól az utolsó járat indulásáig, mert filmforgatás miatt 2018. június 6-án (szerdán) 4:30-ig II. Frankel Leó út Komjádi utca és Üstökös utca közötti szakaszát teljesen lezárják. A villamosok helyett a 19-es pótlóbusszal, illetve a 4-es és a 6-os villamossal lehet utazni az alábbiak szerint.

A 17-es villamos a Fehérvári úti munkák és e filmforgatás miatt az Etele út/Fehérvári út és a Széll Kálmán tér M között, a 19-es és a 41-es villamos Kelenföld vasútállomás M; illetve az Etele út/Fehérvári út és a Batthyány tér M+H között közlekedik. A kimaradó Bem-rakpart–Bécsi úti szakaszon a 19-es villamospótló autóbusszal; a Margit körúti szakaszon pedig a 4-es és a 6-os villamossal lehet utazni.

A 19-es villamospótló autóbusz Bécsi út/Vörösvári út végállomás felé a Batthyány tér M+H–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Zsigmond tér–Lajos utca–Nagyszombat utca–Bécsi út–Bécsi út/Vörösvári út útvonalon halad. A pótlóbuszok a Batthyány tér M+H és a Kolosy tér közötti megállók helyett a 109-es autóbusz; a Katinyi mártírok parkja és a Bécsi út/Vörösvári út (leszállóhely) közötti megállók helyett pedig a 960-as autóbusz megállóiban állnak meg.

A 19-es pótlóbusz a Batthyány tér végállomás felé a Bécsi út/Vörösvári út–Bécsi út–Nagyszombat utca–Lajos utca–Zsigmond tér–Árpád fejedelem útja–Bem rakpart–Bem József tér–Fő utca–Batthyány tér M+H útvonalon halad. A pótlóbuszok a Bécsi út/Vörösvári út (felszállóhely) és a Katinyi mártírok parkja közötti megállók helyett a 960-as autóbusz; a Kolosy tér és a Bem József tér közötti megállók helyett a 109-es autóbusz megállóiban; a Batthyány téren pedig a leszállóhelyen állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.