Forgalmi változások

Változik a H6-os HÉV közlekedése 2018. június 2-án és 3-án

A H6-os HÉV 2018. június 2-án és 3-án (szombaton és vasárnap) a Dunaharaszti külső és a Szigetszentmiklós-Gyártelep állomás között egy vágányon közlekedik a meghirdetett menetrendtől eltérő indulási időpontokkal, gyalogos-átjáró átépítése miatt. Szigetszentmiklós állomáson mindkét irányban át kell szállni egy másik, tovább közlekedő vonatra. A H6-os HÉV pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

A Szigetszentmiklós állomáson:

  • a Közvágóhíd felől érkező vonatok a Ráckeve irányú peron mellett állnak meg, és onnan is indulnak Közvágóhíd felé;
  • a Ráckeve és Tököl felől érkező vonatok a Közvágóhíd irányú peron mellett állnak meg, és onnan is indulnak Tököl, valamint Ráckeve felé.

A H6-os HÉV a József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó állomáson a Közvágóhíd irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.