Forgalmi változások

Változik a 26-os és a 226-os busz közlekedése a margitszigeti „A Legszelídebb Motorosok Felvonulása” rendezvény miatt 2018. május 12-én

A 26-os és a 226-os autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2018. május 12-én (szombaton) az első járatindulástól 16:00-ig, mert a „Közlekedés Kultúra Napja” alkalmából „A Legszelídebb Motorosok Felvonulása” rendezvényt és családi napot tartanak a Margitszigeten. Az építési és bontási munkálatok, valamint a rendezvény miatt a központi út forgalmát korlátozzák.

A 26-os autóbusz megosztva, az Árpád híd M és a Zenélőkút, illetve a Nyugati pályaudvar M és a Margitsziget, Centenáriumi Emlékmű között közlekedik, ezért nem érinti a Szállodák (Hotels) és a Hajós Alfréd uszoda közötti megállókat. Az autóbuszok a Margitsziget, Centenáriumi emlékmű és a Zenélőkút megálló helyett a visszafordulóban állnak meg.

A 226-os autóbusz módosított útvonalon, az Óbudai-sziget és az Árpád híd M között közlekedik, és mindkét irányba betér a Margitszigetre, a Zenélőkútig. Az autóbusz nem érinti a Zenélőkút és a Nyugati pályaudvar M közötti megállókat; az autóbuszra az Árpád hídnál ideiglenesen a 901-es éjszakai autóbusz Közvágóhíd irányú megállójában, a József Attila színház előtt lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.