Forgalmi változások

Változik a 16-os, a 16A és a 116-os busz közlekedése ünnepség miatt 2018. május 17-én kora délután

A 16-os, a 16A és a 116-os autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2018. május 17-én (csütörtökön) 12:30 és 13:40 között, mert a Magyar Honvédelem Napja alkalmából a budai Várban a Honvédelmi Minisztérium ünnepséget rendez, ezért a közúti forgalom elől lezárják a Dísz teret.

A 16-os autóbusz rövidített útvonalon, a Deák Ferenc tér M és a Dísz tér között közlekedik; ezért egyik irányba sem érinti a Dísz tér és a Széll Kálmán tér M közötti megállókat. Az autóbuszokra a Dísz téren, a Palota út elején lehet felszállni.

A 16A és a 116-os autóbusz rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér M és a Szentháromság tér között közlekedik; ezért egyik irányban sem érinti a Szentháromság tér és a Dísz tér megállót. Az autóbuszokra a Szentháromság téren, az Országház utcában a Szentháromság utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.