Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 99-es autóbusz futóverseny miatt 2018. május 27-én napközben

A 99-es autóbusz, a Vajda Péter utca lezárása miatt, módosított útvonalon jár 2018. május 27-én (vasárnap) 9:00 és 16:30 között, mert „23. ALDI Női Futógála” néven 10:00 és 17:00 között rendezvényt tartanak a Népligetben. Az M3-as pótlóbuszok útvonalát a futóverseny nem érinti; a Népliget megközelítésére az 1-es villamos használatát ajánlja a BKK.

A 99-es autóbusz a Mátyás király tér felé a Vajda Péter utcában a Könyves Kálmán körútig változatlan, majd a Könyves Kálmán körút–Üllői út–Balkán utca–Bihari út–Fertő utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Sporttelep és a Fertő utca/Bihari utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 950-es autóbusz korábbi megállójában az Üllői úton és a Bihari úton, a Fertő utca kereszteződése előtt állnak meg.

A 99-es autóbusz a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) felé a Fertő utcában a Bihari utcáig változatlan, majd a Bihari utca–Szállás utca–Kőbányai út–Könyves Kálmán körút–Vajda Péter utca módosított útvonalon halad, és a Sporttelep megálló helyett a 9-es autóbusz Egészségház megállójában áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.