Forgalmi változások

Lezárják a kispesti Puskás Ferenc utcát a május 19-e esti futballmérkőzés miatt

2018. május 19-én (szombaton) várhatóan 17 és 22 óra között lezárják Kispesten a Puskás Ferenc utcát a Bozsik Stadionban 19:30-kor kezdődő Budapest Honvéd–Ferencváros futballmérkőzés biztosítása miatt. A forgalomkorlátozás miatt várhatóan az utolsó járatindulásig módosul a 93A autóbusz útvonala ezen a szakaszon.

A 93A autóbusz várhatóan 17 órától az utolsó járatindulásig a Hengersor utca helyett a Darányi Ignác utcán közlekedik.

  • A Pestszentlőrinc felé tartó buszok nem érintik a Kispest vasútállomás és a Csapó utca közötti megállókat. A terelt vonalszakaszon a 93A buszra a 136E járat Margó Tivadar utca megállójában, valamint a Darányi Ignác utca 59. előtti ideiglenes megállóban lehet felszállni.
  • A Kőbánya-Kispest M felé tartó buszok nem érintik a Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon a 93A buszra a 136E járat Dembinszky utca és Margó Tivadar utca megállójában lehet felszállni.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.