Forgalmi változások

Forgalomkorlátozások futóverseny miatt a XVIII. kerületben március 15-én

2018. március 15-én (csütörtökön) 13. alkalommal rendezik meg a XVIII. kerületben az Imre-Lőrinc futóversenyt a Kisfaludy utca, a Lőrinci út, a Kettős-Körös utca és a környező utak, útszakaszok forgalmának korlátozásával. A korlátozások miatt 6 óra és 16:30 között a Gilice tér és a Kisfaludy utca között módosul a 184-es busz útvonala, az autóbuszok a 182-es járat útvonalán közlekednek.

Március 15-én az Imre-Lőrinc futóverseny idején az alábbi közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani:

  • Lezárják a forgalom elől a Kisfaludy utcát a Nemes utca és a Vezér utca között 6:00-tól 16:30-ig.
  • Lezárják a Lőrinci út–Kettős-Körös utca–Péterhalmi utca–Fogoly utca útvonalat a Péterhalmi utca és a Dráva utca közötti szakaszon 9:20-tól 12:05-ig.
  • Lezárják továbbá a Mályinka utca–Bököny utca útvonalat a Mályinka utca és a Dráva utca közötti szakaszon 9:50-től 11:40-ig.

A 184-es autóbusz közlekedése

Várhatóan 6:00 és 16:30 között a 184-es busz a Gilice tér és a Kisfaludy utca között módosított útvonalon, a 182-es járat vonalára terelve közlekedik, ezért nem érinti a Kisfaludy utca (Nemes utca) és az Obszervatórium közötti megállókat. A terelt vonalszakaszon a 184-es buszra a Kisfaludy utca és az Alcskai úti lakótelep között a 166-os, majd a Gilice térig a 182-es megállóiban lehet felszállni. A futóverseny helyszínének kényelmesebb megközelítése érdekében a menetrendben írtakon felül Kőbánya-Kispest M végállomástól 10:25-kor, 10:40-kor és 10:55-kor is indul egy-egy 184-es busz, amellyel a Kisfaludy utca megállóhelyig lehet utazni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapest, 2018. március

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.