Forgalmi változások

A 91-es és a 291-es busz módosított útvonalon jár 2018. március 19-étől május 28-áig

A 91-es és a 291-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2018. március 19-én (hétfőn) az első járatindulástól a tervek szerint 2018. május 28-án (hétfőn) az utolsó járatindulásig, mert útburkolat-felújítást végeznek a II. kerületi Szemlőhegy utcában, a Vérhalom utcában és a Vérhalom téren. Az építkezés teljes ideje alatt a Vérhalom utcát és a Szemlőhegy utcát a Rómer Flóris utca felé egyirányúsítják.

A 91-es és a 291-es autóbusz a Széll Kálmán tér M; illetve a Zugliget, Libegő felé a Rómer Flóris utcában a Szemlőhegy utcai megállóig változatlan, majd a Szemlőhegy utca–Ady Endre utca–Bimbó út–Alsó Törökvész út–Vérhalom utca–Vérhalom tér módosított útvonalon halad, és nem érinti a Vérhalom utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 11-es, a 111-es és a 931-es autóbusz Ady Endre utca és Tapolcsányi utca megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.