Átszállás nélkül a Fehérló utca térségéből a Móricz Zsigmond körtér felé

2018. március 1-jétől közvetlenül, átszállás nélkül utazhatnak a Fehérló utca térségéből a XI. kerület központjába: ezentúl a Móricz Zsigmond körtér M felé tartó 240-es busz is megáll a Fehérló utca megállóhelyen. Az új, közvetlen kapcsolat elsősorban a körtér környékén található bevásárlóközpontokba vagy egészségügyi intézményekbe igyekvőknek jelent majd könnyebbséget, kényelmesebb közlekedési lehetőséget.

A Móricz Zsigmond körtér M felé közlekedő 240-es buszra március 1-jétől a Fehérló utcánál a 108E, a 139-es, a 140-es, a 140A és a 142-es busszal közös megállóban lehet majd felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A http://kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapesti Közlekedési Központ

Budapest, 2018. február 27.