Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Változik a 105-ös busz közlekedése 2018. január 20-án délután

Módosított útvonalon jár a 105-ös autóbusz 2018. január 20-án (szombaton) 13:40-től várhatóan 15:40-ig, mert demonstrációt tartanak a Városháza park–Bajcsy-Zsilinszky út–Andrássy út–Hősök tere útvonalon. A zárásokat a résztvevők számától teszik függővé, tervezetten az Andrássy utat hosszirányban lezárják. A vonulás idején a keresztirányú forgalomban, továbbá a 4 és a 6-os villamos, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 115-ös, a 230-as autóbusz és az M3-as metrópótló autóbusz, valamint a 70-es, a 73-as, a 75-ös, a 76-os és a 78-as trolibusz forgalmában néhány perces várakozás lehetséges.

A 105-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M felé a Bajcsy-Zsilinszky útig a menetrend szerinti, majd a Bajcsy-Zsilinszky út–Podmaniczky utca–Munkácsy Mihály utca–Szondi utca–Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hősök tere–Dózsa György út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Bajcsy-Zsilinszky út M, az Opera M, az Oktogon M, a Vörösmarty utca M, a Kodály körönd M, a Bajza utca M megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 9-es autóbusz Szent István Bazilika, Arany János utca M és Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út, valamint a 72-es trolibusz Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca), Ferdinánd híd (Izabella utca), Szinnyei Merse utca, Bajza utca, Munkácsy Mihály utca és Honvédkórház (Hősök tere M) megállójában állnak meg.

A 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Szondi utca–Bajza utca–Podmaniczky utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Erzsébet tér módosított útvonalon halad, és nem érinti a Hősök tere M, a Bajza utca M, a Kodály Körönd M, a Vörösmarty utca M, az Oktogon M, az Opera M és a Bajcsy-Zsilinszky út M megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 72-es trolibusz Honvédkórház (Hősök tere M), Rippl-Rónai utca, Bajza utca, Szinnyei Merse utca, Ferdinánd híd (Izabella utca), Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca), valamint a 9-es autóbusz Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út, Arany János utca M és Szent István Bazilika megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

 

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.