Forgalmi változások

Rövidített útvonalon jár a 74-es trolibusz 2018. január 18-án délelőtt

A 74-es trolibusz 2018. január 18-án (csütörtökön) 10:00 és 13:00 között rövidített útvonalon közlekedik, mert 11:00-től 12:00-ig megemlékezés miatt a VII. kerületi Dohány utcát a Kazinczy utca és a Nagy Diófa utca között lezárják.

A trolibuszok a Wesselényi utcáig a menetrend szerinti útvonalon, majd a Kertész utca–Blaha Lujza tér M (ideiglenes végállomás a Kertész utcában)–Dohány utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Nyár utca, a Károly körút (Astoria M), a Nagy Diófa utca és a Blaha Lujza tér M megállót. A trolibuszok ideiglenesen a Kertész utcában a Dohány utca kereszteződése előtt állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.