Forgalmi változások

Forgalomkorlátozás lehet a 2-es villamos vonalán 2018. január 28-án délután, demonstráció miatt

2018. január 28-án (vasárnap) 15:00 és 16:30 között a Kossuth Lajos téren demonstrációt tartanak, amire a rendezvényen résztvevők 14:30 és 15:00 között gyülekeznek. A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé, nagyobb létszám esetén a 2-es villamos rövidített útvonalon közlekedik a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megálló között.

A 2-es villamos a Kossuth Lajos tér lezárása esetén egyik irányban sem érinti a Jászai Mari tér, az Országház, látogatóközpont és a Kossuth Lajos tér M megállót. Mivel a Kossuth Lajos tér sajátosságai miatt pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért alternatív eljutási lehetőségként a 15-ös és a 115-ös autóbusz használata javasolt.

A demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2018. január 28-án az V. és a VI. kerületben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2018. január 28-án 6:00 és 20:00 között tilos lesz megállni:

  • a Vigadó téren az Apáczai Csere János utca mindkét oldalán;
  • a Szalay utca páros oldalán a Honvéd utca és a Kossuth Lajos tér között;
  • az Akadémia utca mindkét oldalán a Vigyázó Ferenc utca és az Arany János utca között;
  • a Pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között;
  • a Széchenyi felső rakparton a Garibaldi utca és a Steindl Imre utca között;
  • az Alkotmány utca páros oldalán a Vajkay utca és a Kossuth Lajos tér között;
  • valamint a Lendvay utca páros oldalán a Rippl-Rónai utca és a Dózsa György út között.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.