Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, 138-as, a 151-es és a 238-as busz 2017. december 30-án

A 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, 138-as, a 151-es és a 238-as autóbusz 2017. december 30-án (szombaton) módosított útvonalon halad, mert a XXI. kerületi Károli Gáspár utcát 7:00 és éjfél között a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út közötti szakaszon lezárják koncert miatt, amit Csepel Önkormányzatának rendezésében tartanak a XXI. kerületi Szent Imre téren.

A 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szigetszentmiklós; Lakihegy; illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Szent Imre tér–Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 35-ös és a 36-os autóbusz Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállójában állnak meg a Kossuth Lajos utcában.

A 71-es autóbusz Csepel, Szent Imre tér felé a Táncsics Mihály utca–Károli Gáspár utca–Kossuth Lajos utca–Vermes Miklós utca módosított útvonalon halad, és nem áll meg Szent Imre tér H megállóban.

A 35-ös autóbusz a Szentlőrinci úti lakótelep felé a Kossuth Lajos utcán a Szent István útig a menetrend szerinti, majd a Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út–Szent Imre tér módosított útvonalon halad, és nem érinti a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út, valamint a 36-os, a 38-as, a 38A, a 138-as, a 148-as, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusz II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

A 151-es autóbusz a Kőbánya alsó vasútállomás felé a Kossuth Lajos utcáig a menetrend szerint, majd a Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Karácsony Sándor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út, valamint a 36-os, a 38-as, a 38A, a 138-as, a 148-as, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusz II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.