Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz 2017. december 4-étől 15-éig

A 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz 2017. december 4-étől (hétfőtől) várhatóan december 15-éig (péntekig) módosított útvonalon jár, mert a IV. kerületi Türr István utcát a Nádor utca és az Attila utca között csatornarekonstrukció miatt részlegesen lezárják.

A 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz:

  • Újpest-Központ M felé a Fóti út–Nádor utca módosított útvonalon halad, és nem érinti az Irányi Dániel utca/Baross utca, a Mildenberger utca és a Türr István utca/Nádor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 220-as autóbusz Nádor utca és Vécsey Károly utca megállójában, valamint a Nádor utcában, a Türr István utca kereszteződése után állnak meg.
  • Káposztásmegyer felé a Nádor utca–Fóti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca/Baross utca és Baross utca/Fóti út megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 96-os autóbusz Vécsey Károly utca, Bucka utca és Baross utca megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.