Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 101B, a 114-es és a 941-es autóbusz 2017. november 21-étől 23-áig

A 114-es és a 941-es autóbusz 2017. november 21-én (kedden) 9:00-től 2017. november 22-én (szerdán) az első nappali járat indulásáig módosított útvonalon közlekedik, a 101B autóbusz helyett pedig a 101E autóbusz közlekedik, mert a XXII. kerületi VII. utcában a Rózsakert utca és a Dózsa György út között, teljes útzár mellett útjavítási munkálatokat végeznek.

A 101B autóbusz nem jár, az indulási időpontjaiban a 101E autóbusz közlekedik. Az autóbuszok nem érintik a   101B autóbusz a Terv utca, a Szent László utca, a Tátra utca, az I. utca és a Budatétényi sorompó megállóit. Az autóbuszok ideiglenesen a 101E autóbusz Terv utca, Rákóczi út, Tűzliliom utca, Budatétényi sorompó és Budatétényi vasútállomás (Campona) megállójában állnak meg.

A 114-es autóbusz a Rózsakert utca és a VII. utca kihagyásával, a Dózsa György úton át közlekedik. Az autóbuszok:

  • a Baross Gábor telep felé a Nagytétényi úton a Rózsakert utcáig változatlan, majd a VII. utcáig a Minta utca–Dózsa György út módosított útvonalon haladnak, és nem érintik a Tűzliliom utca, a Rákóczi út és a Terv utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 213-as autóbusz I. utca és Tátra utca megállójában állnak meg a Dózsa György úton.
  • a Móricz Zsigmond körtér M felé a Dózsa György úton a VII. utcáig változatlan, majd a Nagytétényi útig a Dózsa György út–Minta utca módosított útvonalon haladnak, és nem érintik a Terv utca, a Rákóczi út és a Tűzliliom utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen 101B autóbusz Szent László utca, Tátra utca és I. utca megállójában állnak meg a Dózsa György úton.

A 941-es autóbusz a Budatétény (Campona) felé a Terv utcában a Rózsakert utcáig változatlan, majd a VII. utcáig a Rózsakert utca–Minta utca–Dózsa György út–XIII. utca–Baross Gábor-telep, Ispiláng utca, forduló–XIII. utca–Dózsa György út–Minta utca–Nagytétényi út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Terv utca megállót. Az autóbuszok a Terv utca, a Rákóczi út és a Tűzliliom utca megállóhelyen a Terv utcából történő bekanyarodás után, a menetrendhez képest 7 perccel korábban állnak meg. Ezeket a megállókat a Baross Gábor-telep és az Ispiláng utca felől érkezve az autóbuszok nem érintik.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.