Forgalmi változások

Változik a 93A autóbusz közlekedése a Bozsik Stadionban rendezett labdarúgó-mérkőzés miatt 2017. szeptember 16-án este

2017. szeptember 16-án (szombaton) 20:30-től rendezik a kispesti Bozsik Stadionban a Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó-mérkőzést. Az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében várhatóan 19:30 és várhatóan 20:30, valamint 22:10 és 22:30 között a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között lezárják. Ebben az időszakban a 93A autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon közlekedik.

A lezárás ideje alatt a 93A autóbusz Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé az Üllői úton a Hengersor utcáig a menetrend szerinti, majd az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–Darányi Ignác utca  módosított útvonalon halad. A Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megálló kimarad. Helyettük a buszok ideiglenesen a 136E és a 914-s autóbusz Margó Tivadar utca megállójában, és a Darányi Ignác utca 59. szám előtt állnak meg.

A lezárás ideje alatt a 93A autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Darányi Ignác utcáig a menetrend szerinti, majd a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon halad. A Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megálló kimarad. Helyettük a buszok a 136E és a 914-es autóbusz Dembinszky utca és Margó Tivadar utca megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.