- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Módosított útvonalon jár a 13-as busz 2017. szeptember 7-én déltől 11-én délig

A 13-as autóbusz 2017. szeptember 7-én (csütörtökön) 12:00-től 2017. szeptember 11-én (hétfőn) 12:00-ig módosított útvonalon jár, mert a Diósdi Önkormányzat „Szent Gellért Búcsú” elnevezéssel ünnepséget rendez.

A rendezvény, valamint annak előkészítési és bontási munkái miatt a 13-as autóbusz Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Kossuth Lajos utcáig a menetrend szerinti, majd a Kossuth Lajos utca–Rákóczi Ferenc utca–Hunyadi utca–Balatoni út módosított útvonalon halad és nem érinti a Diósd, városháza és a Diósd, Sashegyi út megállót és ideiglenesen a Szent István téren a Jókai utca kereszteződés után áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.