Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 115-ös busz 2017. augusztus 27-én

A 115-ös autóbusz 2017. augusztus 27-én (vasárnap) egész nap módosított útvonalon jár, mert a XIII. kerületi Dagály utca Népfürdő utca és Karikás Frigyes utca közötti szakaszát az Angyalföldi utcabál miatt lezárják.

A rendezvény miatt a 115-ös autóbusz az Árpád híd M felé a Népfürdő utca–Árpád híd–Róbert Károly körút–Váci út–Árpád híd M módosított útvonalon halad és nem érinti a Népfürdő utca/Árpád híd, a Dagály fürdő, a Karikás Frigyes utca és az Árpád híd M végállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 26-os, a 34-es, a 106-os, a 901-es és a 918-as autóbusz Népfürdő utca/Árpád híd, valamint a 115-ös autóbusz Boráros tér irányú Árpád híd M végállomás megállóhelyén állnak meg.

A rendezvény miatt a 115-ös a Boráros tér H felé a Frangepán utcán a Váci útig a menetrend szerinti, majd a Váci út–Róbert Károly körút–Árpád híd–Népfürdő utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Karikás Frigyes utca és a Dagály fürdő megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 115-ös autóbusz Árpád híd M végállomásán állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.